BEDRIJFSFITNESS FIT2GO

Minder ziekteverzuim, een hogere productiviteit, grote stressbestendigheid, maar vooral opgewekte medewerkers en een positieve sfeer op kantoor! Talloze onderzoeken hebben aangetoond dat bedrijfsfitness leidt tot gezonder personeel. Dat wil toch iedere werkgever!

WIJ BIEDEN
FIT2GO Vianen biedt lokale bedrijven diverse mogelijkheden op het gebied van bedrijfsfitness: denk daarbij aan groepslessen gericht op teambuilding zoals binnen/buiten-Bootcamp2GO, Pump2Go, Yoga2GO en Pilates2Go. Op individueel niveau bied FIT2GO diverse mogelijkheden zoals fitheidstesten (vitaal-check), persoonlijke fitnessschema’s op maat en persoonlijke begeleiding.

PASSEND SPORTPLAN
Voor ieder bedrijf wordt een passend sportplan gemaakt. Zo is het o.a. mogelijk om in groepsverband vóór de reguliere openingstijden te sporten, zodat de werkdag fit van start gaat! Voor meer informatie, een aanvraag of een GRATIS proeftraining, kunt u contact opnemen met onze administratie: KLIK HIER

VOORDELEN VAN BEDRIJFSFITNESS BIJ FIT2GO VIANEN

– FIT2GO is gevestigd op industriegebieden, hierdoor goed bereikbaar en gratis parkeren.
– extra korting voor gezinsleden
– maatwerk: voor ieder bedrijf een passend sportplan
– minimale (personeels) administratie
– rechtstreekse communicatie
– persoonlijk en doelgericht voor iedere medewerker en bedrijf
– betaalbare prijzen voor zowel werkgever als werknemer

BEDRIJFSFITNESS NEDERLAND
FIT2GO is ook aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Bedrijfsfitness Nederland heeft het Nationaal Bedrijfsfitness Plan opgesteld. Dit is een kosteloze dienst vanuit Bedrijfsfitness Nederland: een onafhankelijke intermediair in bedrijfsfitness. In dit plan wordt bedrijfsfitness als een cafetariamodel aangeboden. Een werknemer ruilt belast loon voor een onbelast fitnesslidmaatschap, zodat er gemiddeld 40% belastingvoordeel ontstaat. Het plan is heel efficiënt én voordelig.

HIGH FIVE FITNESS NETWORK
Het High Five Fitness Network geeft uw medewerkers de kans om via uw bedrijf te gaan bewegen bij een van de vele fitnesscentra bij hen in de buurt, met een aanzienlijke korting. Dit kan via de WKR-regeling.

VOOR CONTACT:

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

VOORDELEN VOOR JE BEDRIJF

  • Lager ziekteverzuim

  • Minder uitval door RSI en rugklachten

  • Hogere productiviteit werknemers

  • Ontspannen en minder gestreste medewerker

  • Lager ziekteverzuim

  • Fiscaal voordeel

Svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3, FIT2GO sportschool Vianen
Svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3, FIT2GO sportschool Vianen

WAAR WACHT JE NOG OP?

Productieve, fitte en energieke medewerkers zijn goud waard. Met hun kennis, ervaring en inzet bepalen ze het succes van jouw organisatie. Samen sporten op het werk geeft meer dynamiek in je bedrijf en een impuls aan de samenwerking.

OFFERTE AANVRAGEN?